divendres, 27 d’abril del 2012

Edició digital de "Cultura i llengua ibèrica" i "Etnos i sexualitat dels ibers", obres de Frederic Santaeulària

Podeu llegir en línea el text complet de l'obra Cultura i llengua ibèrica.



i també l'obra Etnos i sexualitat dels ibers.







Frederic Santauelària havia treballat des dels anys 60 com a corresponsal i enviat especial per diferents diaris i agències de premsa. Durant aquests anys va anar perfilant i treballant el tema ibèric, dedicant-se també a recopilar informació bibliogràfica sobre el tema iber, contactant amb diferents experts i complementant el treball amb visites a museus, poblats, jaciments i excavacions.

A partir del 2001, junt amb un equip de col·laboradors, organitza el Curs de Cultura i Llengua Ibèrica que actualment es fa a la Biblioteca Central de Terrassa amb les modalitats lliure i presencial des de l’entitat «Institut Privat d’Estudis Ibers».

Els volums que podeu llegir aquí enllaçats ens ofereixen els resultats d'anys d'investigacions bibliogràfiques i documentals amb un seguit de propostes, suggeriments i innovacions que responen a una autèntica actualització del tema iber sobre el desxiframent, les migracions caucàsiques, el màgic astral i el període ibervisigot per acabar aprofundint en tot el referent a la sexualitat dels ibers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada